Τα μέρη διαμονή σας

Τα 3 ποιο διάσημα ξενοδοχεία της περιοχής

Hotel Grand Chalet

Οι λόγοι για να μείνετε στο ξενοδοχείο του Γραννίτη

Το ξενοδοχείο έχει επίσης εκπληκτική θέα προς όλες της κατευθύνσεις.Φυσικά τον χειμώνα όταν πέφτουν τα πρώτα χιόνια το τοπίο γίνεται πανέμορφο.

Το Ξενοδοχείο Grand Chalet βρίσκεται στο χωριό Γρανίτης. Είναι ένα γραφικό ορεινό χωριό του Δήμου Νευροκοπίου στον Νομό Δράμας. Απέχει μόλις 32 χλμ από την πόλη της Δράμας.

Το Ξενοδοχείο Grand Chalet αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους επισκέπτες της περιοχής και όσους ψάχνουν μια πρόταση πολυτέλειας, ζεστασιάς και θαλπωρής συνδυασμένες με παραδοσιακή φιλοξενία και ξεκούραση από την ένταση της καθημερινότητας.

Χτισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική θα σας συναρπάσει με τη μαγευτική του θέα και τη διάχυτη πολυτέλεια στους χώρους του.

Hotel Όρβηλος

Οι λόγοι για να μείνετε στο ξενοδοχείο του Κάτω Νευροκοπίου

Το ξενοδοχείο Όρβηλος απέχει 42χλμ από την Δράμα, 28χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού.  Επίσης το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε όλα τα τουριστικά μέρη που είδατε στην αρχική καρτέλα. Το ξενοδοχείο Όρβηλος διαθέτει επίσης και πρατήριο καυσίμων. 

Hotel Tabacchi Art Rooms

Οι λόγοι για να μείνετε στο ξενοδοχείο του Κάτω Νευροκοπίου

Στο Νευροκόπι του Νομού Δράμας, μόλις 150 μέτρα από το κέντρο της πόλης, συναντάει κανείς το Tabacchi Art Rooms.
Με μοντέρνο στυλ και είναι το "διαμάντι" του Νευροκοπίου και της γύρω περιοχής.
Η τοποθεσία του είναι κομβική καθώς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρό βρίσκεται μόλις 8 χλμ από τα δωμάτια.Παροχές
Χώρος στάθμευσης
Καφετέρια
Πρόσβαση στο διαδίκτυο (Internet)
Tα κατοικίδια επιτρέπονται, κατόπιν συννενόησης

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε όλες της σελίδες ελπίζουμε να σας έμεινε κάτι από αυτά που διαβάσατε. Καλή συνέχεια !!!
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε